sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

Amatérky | normálne baby, čo si dajú povedať | neoficiálne kurvičky
(1 prezerajúci) (1) hosť
  • strana
  • 1

TOPIC: Amatérky | normálne baby, čo si dajú povedať | neoficiálne kurvičky

Amatérky | normálne baby, čo si dajú povedať | neoficiálne kurvičky #1

Páni vie niekto poradiť ostatným v oblasti hľadania amatérskych dievčat?

Totiž nie každý má čas sedieť pri azet-e či možno dnes už pri facebook-u a hľadať žabky, ktoré síce nie sú takpovediac oficiálne prostitútky, ale za adekvátnu sumu sa dajú nahovoriť viac menej na hocičo... Z vlastných skúseností (kým som bol single) viem, že to vždy obnášalo tak deň, maximálne 2 či 3 (podľa šťastia) hľadania a našla sa baba, ktorá si dala povedať aspoň na NIEČO. Napr. vyhonenie v aute či akože "len" nafotenie nejakej blbosti s tým, že potom na mieste už sa zrazu jej hranice výrazne posunuli tým priaznivým smerom :-))

Ak vie niekto poradiť nejaké kontakty, sem s nimi. Predpokladám, že pôjde spravidla o mailovú adresu a nejakú referenciu (akože od koho je kontakt a pod.). Ale ak sa nájde aj priamy telefón, bolo by to samozrejme jednoduchšie.

Poprosím diskutovať o týchto veciach len takto cez fórum, aby mali z toho úžitok viacerí. Vďaka za všetkých čitateľov.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha

bozkavanie a honenie v aute #2

ahojte. na tuto temu som taktrochu cakal
davam za pravdu andymu v tom, ze na azete fakt neni problem najst cubky, co si za par eur daju povedat. ja sam som naposledy nahovoril taku sice polociganku, ale peknu, na vyhonenie v aute za desinu. dal som jej nakoniec 15, lebo mi sama navrhla, ze mi to zlize z brucha a zhltne to. ako uz mi to sice v tej chvili bolo jedno, ale za tu srandu to stalo. nastatsie nosim vzdfy na taketo akcie drobne evrace, lebo uz som podobne parkrat zazil, tak to poznam
kedysi som poznal par takych, ktorym stacilo napisat rpcku alebo sms a dobehli do auta na taku akciu, ze sa so mnou bozkavbali, ja som im osahaval kozy a vyhonil som si pritom. boli baby, co to spravili za 2 stovky (sk samozrejme), boli take, co mi za 300 aj vyhonili
vecsina bab su proste take male stetky a dohoda je vzdy len otazka spravnej sumy. dokonca aj par profesionalnych kuriev z privatov sa dali nahovorit za polovicnu sumu mi spravit v aute fajku, nez kolko pytali na private
popoatram ci nenajdem niekde este nejake kontakty, pridam potom neskor. caute
  • bozkavac

Re: Amatérky | normálne baby, čo si dajú povedať | neoficiálne kurvičky #3

Väčšinou stačí naozaj nejaký čas stráviť na azete. FB neodporúčam, tam je ťažké komunikovať anonymne a baby sa tam ani zďaleka nepriznajú či neprihlásia k veciam, na ktoré sa v pohode dajú namotať tam, kde sa dá s nimi diskutovať anonymne. Azet je na to super, v sexzoznamke stačí hádzať v kuse niečo také na plochu a skúr či neskôr sa chytia ;-)

Mám par e-mailových adries, ale čo osm úpozeral v rýchlosti, tak vyzerá že už nie sú funkčné. Trošku možno aj ten problém s hekermi a s odtajnenými heslami nabúral takúäto komunikáciu na azete, aj ke%d tieto baby asi takéto články na nete nečítajú. Keď nájdem niečo fungujúce nahodím.
  • TOP_54321
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.49 seconds

Reklama na kaviaren.com