sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30%
(1 prezerajúci) (1) hosť
  • strana
  • 1

TOPIC: Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30%

Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30% #1

Ponúkam na predaj akýkoľvek tovar z istého e_shopu do hodnoty okolo 100,- eur so zľavou až 30%! Mám s týmto internetovým sexshopom špeciálny vzťah a ty môžeš vďaka tomu ušetriť 30% a ani nezaplatíš žiadne poštovné (teda pokým ti tovar nebudem musieť posielať poštou).

Ako na to? Klikni na ružovo ladený baner Lelo iris dolu na stránke – pod fórom. Z webu, ktorý sa ti v novom okne otvorí, si vyber tovar. Napíš mi v príspevku tu vo fóre presné objednávacie číslo a názov tovaru a ja ti dám vedieť aká bude dodacia lehota a ako sa dohodneme na vyplatení a odovzdaní tovaru. Z cenníkovej ceny na stránke si odrátaj 30% - toľko ťa bude tovar stáť. Bezkonkurenčná ponuka!

Ak máš nejaké doplňujúce dotazy a pod., neváhaj písať.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.

Re: Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30% #2

no to si budes musiet poztiet.z jednej strany je klasicky penis a ta vnutorna je vajicko.ak chces poslem ti link
  • ajka21
  • začiatočník

specialna pomocka #3

nieco sa mi sice mari, ale posli link... skus to pohladat rovno na webe, kde mozem vybavit tu zlavu - ten ruzovy baner dolu
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30% #4

tu je ten link www.sexxshop.sk/vibracny-strap-p-577.html zial v tom sexope ho nemaju,ale ideme kuknut tak sa ti potom ozvem
  • ajka21
  • začiatočník

Re: tovar #5

jasne, uz chapem co myslis. kazdopadne ak si nieco v tom sexshope vyberies, ponuka so zlavou plati. i ked momentalne mam "narok" len na nieco mensie, s nizsou cenou... ale ak by to neponahlalo a pockali by ste s partnerom, neskor nebude problem ani s drahsim tovarom ;-)
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: Vyber si tovar zo sexsopu so zľavou až 30% #6

To bude super,teraz som si vybrala par drobnosti pre seba.ak budem mat viac casu poslem ti kody a dohodneme sa.dakujem pekny den
  • ajka21
  • začiatočník
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.34 seconds

Reklama na kaviaren.com