sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY
(1 prezerajúci) (1) hosť
Tento black list – teda zoznam čiernych klubov – slúži na to, aby vystríhal tanečnice, ale aj iné agentúry pred neserióznymi majiteľmi a prevádzkovateľmi klubov, agentúrami, ktoré kradnú či zneužívajú tanečnice a pod. Do tohto fóra sa dá vojsť priamo aj skratkou. Netreba vchádzať do sexGUIDE.sk, ale stačí otvoriť si stránku VYSTRAHA.NET
  • strana
  • 1
  • 2

TOPIC: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY

Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #1

Toto je síce záležitosť ešte z roku 2007, ale rád by som aj tak varoval pred českou agentkou, ponúkajúcou prácu pre tanečnice v Grécku. Jej meno je Lenka Bampaliaru, agentúra má názov INTERNATIONAL ART AGENCY, ičo v českom živnostenskom registri má 67910921.

Moja skúsenosť s ňou je nasledovná: oslovila ma s ponukou spolupráce - teda ponúkať jej prostredníctvom slovenským tanečniciam prácu v gréckych kluboch. Ponuka nebola nezaujímavá, podmienky slušné - finančné aj ostatné, preto som sa rozhodol skúsiť to. Vyslal som do Grécka 2 skúsené tanečnice, ktoré mali niekoľkoročnú prax (aj priamo cez moju agentúru boli už v niekoľkých destináciách) s tým, že samozrejme presne vedeli do čoho idú - totiž že je to čerstvo nadviazaná spolupráca a nemôžem im tak spoľahlivo ako pri iných kluboch garantovať ako bude ich pobyt prebiehať. Urobil som maximum pre ich bezpečnosť a ony - s plným vedomím určitého rizika – vycestovali.

Problém nastal v dvoch veciach: za prvé vybavenie ich pracovného povolenia sa naťahovalo 3 týždne a keď som nakoniec všemožnými silami dotlačil pani Lenku Bampaliaru k ich vybaveniu, zostávalo dievčatám už iba pár dní do plánovaného odletu a to už sa zasa jej agentúre nechcelo povolenia vybavovať s odôvodnením, že sa to na taký krátky čas už neoplatí. Našťastie dievčatá sa do žiadnych problémov nedostali, vždy sa šťastne vyhli policajným kontrolám a pod., ale - a to je vlastne zároveň bod dva - viackrát sa stalo, že nemohli pracovať v piatok či v sobotu, čo sú najlukratívnejšie dni. A na ďalší deň boli po príchode do práce kolegyňami informované, že vlastne pokojne mohli prísť, pretože žiadna razia ani nič pod. sa nekonalo. Naopak bol vynikajúci obrat a pracujúce tanečnice si pekne zarobili. Čiže je pravdepodobné, že išlo zo strany pani Lenky iba o manipuláciu v neprospech nových slovenských dievčat, ktoré neboli priamo cez jej agentúru a teda nemala z nich zrejme až takú vysokú províziu ako pri iných tanečniciach.

A bonbónikom sa stal telefonát, ktorý sme mali 2 alebo 3 týždne po tom ako tieto dievčatá z Grécka odcestovali. V ňom ma Lenka Bampaliaru informovala, že vraj tieto dve slečny zdemolovali byt, v ktorom bývali. Tieto tanečnice boli cezo mňa predtým aj potom vo viacerých kluboch a všade s nimi manažment bol maximálne spokojný. Preto som presvedčený, že Lenka Bampaliaru ich chcela iba očierniť v mojich očiach, aby som neveril negatívnym informáciám, ktoré mi o nej poskytnú a aby som aj naďalej sprostredkúval prácu tanečnice do Grécka jej prostredníctvom.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #2

Jsem neskutečně šťastná, že jsem našla tento článek. V červenci jsem chtěla odletět do řecka pod tuto paní.
Teď se mi rozhodně nechce a ptám se : Je vůbec možný sehnat solidní lidi kteří mě v zahraničí zaměstnají, když jsem začátečnice. aby to bylo úplně bez problémů ?
Odcestovat chci , tančit umím, pohledná to jsem myslím taky, učenlivá a komunikativní ...Kde je ten problém?
Ještě jednou děkuji za článek .
  • ještěrka

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #3

Rádo se stalo "ješterko". Přesne pro holky jako jsi ty jsou tu tyto články. Co tak zkusit mou agenturu tancovanie.sk?
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #4

Pokud by si mi pomohl a nabídl spolupráci, budu vděčná napiš co všechno je třeba a co mám udělat já, a rozhodně se domluvíme!
kdyžtak jsem na emailu .
  • j

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #5

Nastuduj si info pro začátečnice tady: tancovanie.eu/informacie/tanecnica-zaciatocnicka

Najdeš tam snad všechno, co vubec mužu začínajíci tanečnici říct. Tvuj mail neznám (alespoň o tom nevím), ale budu rád, když mne budeš kontaktovat na Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. anebo přes www.facebook.com/andynko
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #6

Dobry den, ja jsem pod pani Lenkou pracovala predloni asi pul roku v Recku. Papiry jsem vybavene mela hned prvni tyden. Byla jsem spokojena, dobry kolektiv divek a hlavne prace primo u more. Klidne bych si to zopakovala, rada na to vzpominam. Co se tyce Lenky tak si stezovat nemohu. Pokud to bylo v jejich rukach tak holkam vzdy vse zaridila a to kdykoliv jsme ji volali.
  • Makynka

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #7

tak to se bohuzel o mne a o mych tanecnicich napsat neda. a podle toho co ctu kudy tudy na webu, tak nejsem ani zdaleka jediny... ale kazdy ma svou vlastni zkusenost a vlastni rozum - a podle toho se zaridi
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #8

Ahoj, vsimla jsem si nahodou odkazu, rada bych uvedla ze pod Lenkou delam uz druhym rokem a to v ruznych klubech po cele Evrope. Me osobne se libi jeji pristup k devcatum a proto s ni delam. Nekolikrat jsem se ocitla v problemech a vzdy byla ochotna okamzite pomoct. Nikdy nezapomenu na to kdyz jsem s moji kamaradkou zustaly viset autem v Nemecku a to bez penez a benzinu. Hned ten samy den nam poslala pres WU penize,abychom mohly pokracovat dal. To by jina agentura jen tak neudelala. Ja osobne doporucuji:-))) Patricie.W.
  • Patricie

Re: Agent Lenka Bampaliaru | INTERNATIONAL ART AGENCY #9

Tak to buď rada Patricie, je to jedna z extrémne mála pozitívnych skúseností, ktoré o slečne Bampaliaru vôbec počujem. I keď nepoznám a teda nemôžem vedieť kto vlastne v skutočnosti si.
  • andy
  • Admin
andy | admin

Agent Lenka Bampaliaru - Zdenek Prachman #10

Andy ve vsim respektu k tvoji praci, po tom co ctu o Lence a jsem si precetl i o Zdenkovi v druhem clanku a i presto ze oba jsou moji konkurenti tak muzu jen rict ze o Lence jsem slysel jen mluvit dobre a Zdenka Prachmana ktery nabizi hlavne Sardinii znam vyborne a muzu jen rict ze na ty pomluvy mam uplne opacny nazor nez nespokojena slecna ktera vetsinou predstavuje nespokojeny klub kteremu zminena agentura nechce uz vozit holky nebo konkurecni agentura ktera si mysli ze psat o druhych agenturach je cesta k uspechu, ja si myslim ze by ses mel snazit spis nez pomlouvat ostatni agentury shanet holky tak jako delaji ty ostatni agentury, ziskavat holky dobre odvedenou praci, psat dobre popisujici inzeraty , jezdit po klubech , po svete , chatovat milion hodin po skype , facebooku , vysvetlovat, fotit kluby , fotit mesta , davat pak vsechno na web, popisovat veci pravdive a tak aby tak opravdu vse po prijezdu bylo aby se ti ty holky vracely , prosit kluby aby ti rekli - vyplnili podminky ktere nikdo z nich vyplnit ani vysvetlovat nechce, riskovat svobodu(muj pripad) protoze prace agentury je pro vsechny urady na celem svete na hrane a s mnozstvim klubu ktere dobra agentura ma (je treba mit hodne klubu abys mohl holkam v pripade potreby nabidnout okamzite jiny holka neprocestovala pulku sveta) tak je casto moc tezke uhlidat vse a vedet o prostituci, ktera narozdil od holek nas, agenturu a klub dostane do vezeni) , je ji v celem svete spousty a pro vetsinu holek natoz pro nas je neviditelna protoze si ji praktikuje klub s par vyvolenyma. Vic energie by jsi mel vynakladat aby ti kluby perfektne popsali svuj klub, pracovni a platebni podminky , aby ses pro priste vyhnul nedorozumenim, vyslychat denne tanecnice a hostesky aby ses co nejvice dozvedel o dobrych a spatnych klubech a jak to tam doopravdy chodi a z tvych vedomosti pak
tezily opet tanecnice a hostesky a samozrejme i ty protoze malokdo vi ze prace agentury v tomto odvetvi je strasne tezka a ze penize ktery ta agentura nakonec dostane je zlomek toho co si zaslouzi, urcite si ale nemyslim ze pomlouvat ostatni agentury je cesta k uspechu, Lenku sice neznam dobre, nekolikrat jsem s ni mluvil a verim ze je k holkam je prijemna a na to ze je zenska ktera dela tuto nelehkou praci ji dela urcite dobre a ve svy praci je seriozni , kazdopadne znam dost holek ktery ( pracuji - pracovaly se mnou) a ktere o ni mluvi moc dobre , nedorozumeni mezi agenturami & kluby & divkami je spousty kazdy den a kolikrat jsi v tom opravdu nevinne a nic s tim nenadelas a delat si nazory po jednom nedorozumeni je nesmysl , myslim ze pokud takove jsou by jsi mel psat i o agenturach s kteryma spokojen jsi , malokdo z nas ma 100% spokojenych holek , ani ja , az se tu jednou objevim tak ti tady urcite velice rad odpovim ,
Dan
  • Daniel
Last Edit: by andy.
  • strana
  • 1
  • 2
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.35 seconds

Reklama na kaviaren.com