Pozor, dôležitý dodatok: tento podnik práve zmenil manažment a prevádzkuje ho teraz niekto úplne iný. Nakoľko som si to overil osobne a navyše klub má celkom zaujímavé podmienky pre tanečnice, zaradil som ho znovu do mojej ponuky. Nasledovné príspevky teda NIE SÚ O KLUBE, ale o jeho bývalej prevádzkovateľke – podvodníčke Lyudmile, ktorá pokračuje v podnikaní vo Viedni prevádzkovaním ďalšieho klubu.
Podnik Red Corner vo Viedni a jeho majiteľka Lyudmila. Česky komunikujúca Ukrajinka, ktorá je fakt dobrý klamár a manipulátor. Iste – v prvom rade ja som bol blbý, že som jej posielal stále nové a nové tanečnice a nedostával za ne províziu. Vždy, keď sa nazbieralo ďalších niekoľko stoviek eur, som sa v klube zastavil a zalepila mi oči nejakými 50,- či 100,- eurami. A ja som jej sprostredkoval ďalšie tanečnice a dúfal som, že sa pozviecha a vyplatí ma. Medzitým sa samozrejme dohodla s dievčatami za mojím chrbtom (baby tam tancujú dodnes) a mne takmer vynadala, keď som si dovolil vyhodiť jej v sms na oči, že ma len naťahuje a robí zo mňa ešte väčšieho hlupáka, než som zo seba urobil sám. Vraj ako jej je strašne ľúto, že sa ani nepopýtam ako sa má – a ona pritom div že neumiera na neviem akú vážnu chorobu. A že veď tvrdo pracuje na vybavení úveru, ktorým pokryje všetky svojej záväzky – vrátane tých voči mne. Trvá jej to už vyše dvoch rokov (!!!).
Myslím, že to aj stačí na tému Red Corner v 15. viedenskom bezirku – na skok od známej nákupnej ulice Mariahilferstrasse. Srdečne akejkoľvek agentúre odporúčam vyhnúť sa jej oblúkom. A ako som začul, v ostatnom čase už špekuluje aj nad tanečnicami a začína naťahovať s vyplácaním aj tie.
Ide na to formou rôznych pokút, ktoré na baby vymýšľa. Ale samozrejme neudeľuje ich priamo. Kdeže. Ako som spomínal nie je hlúpa a má to premyslené. Nasadzuje na tieto finty vždy nejakú prevádzkarku alebo barmanku. A ak sa náhodou nejaká tanečnica dôrazne u Lyudmily ohradí, tak tá sa tvári, že o ničom nevie a že si to s dotyčnou akože vybaví. Pokutu však ešte – pokiaľ viem – nikomu nevrátila. Takže dievčatá od nej bežne odchádzajú s polovicou gáže a pod. Divím sa im, že o taký podnik ešte čo len zakopnú a chodia sa mi potom sťažovať namiesto toho, aby do tých končín už nikdy ani nestrčili nos.