sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

RED CORNER | Viedeň | Rakúsko
(1 prezerajúci) (1) hosť
Tento black list – teda zoznam čiernych klubov – slúži na to, aby vystríhal tanečnice, ale aj iné agentúry pred neserióznymi majiteľmi a prevádzkovateľmi klubov, agentúrami, ktoré kradnú či zneužívajú tanečnice a pod. Do tohto fóra sa dá vojsť priamo aj skratkou. Netreba vchádzať do sexGUIDE.sk, ale stačí otvoriť si stránku VYSTRAHA.NET
  • strana
  • 1

TOPIC: RED CORNER | Viedeň | Rakúsko

RED CORNER | Viedeň | Rakúsko #1

Pozor, dôležitý dodatok: tento podnik práve zmenil manažment a prevádzkuje ho teraz niekto úplne iný. Nakoľko som si to overil osobne a navyše klub má celkom zaujímavé podmienky pre tanečnice, zaradil som ho znovu do mojej ponuky. Nasledovné príspevky teda NIE SÚ O KLUBE, ale o jeho bývalej prevádzkovateľke – podvodníčke Lyudmile, ktorá pokračuje v podnikaní vo Viedni prevádzkovaním ďalšieho klubu.

Podnik Red Corner vo Viedni a jeho majiteľka Lyudmila. Česky komunikujúca Ukrajinka, ktorá je fakt dobrý klamár a manipulátor. Iste – v prvom rade ja som bol blbý, že som jej posielal stále nové a nové tanečnice a nedostával za ne províziu. Vždy, keď sa nazbieralo ďalších niekoľko stoviek eur, som sa v klube zastavil a zalepila mi oči nejakými 50,- či 100,- eurami. A ja som jej sprostredkoval ďalšie tanečnice a dúfal som, že sa pozviecha a vyplatí ma. Medzitým sa samozrejme dohodla s dievčatami za mojím chrbtom (baby tam tancujú dodnes) a mne takmer vynadala, keď som si dovolil vyhodiť jej v sms na oči, že ma len naťahuje a robí zo mňa ešte väčšieho hlupáka, než som zo seba urobil sám. Vraj ako jej je strašne ľúto, že sa ani nepopýtam ako sa má – a ona pritom div že neumiera na neviem akú vážnu chorobu. A že veď tvrdo pracuje na vybavení úveru, ktorým pokryje všetky svojej záväzky – vrátane tých voči mne. Trvá jej to už vyše dvoch rokov (!!!).

Myslím, že to aj stačí na tému Red Corner v 15. viedenskom bezirku – na skok od známej nákupnej ulice Mariahilferstrasse. Srdečne akejkoľvek agentúre odporúčam vyhnúť sa jej oblúkom. A ako som začul, v ostatnom čase už špekuluje aj nad tanečnicami a začína naťahovať s vyplácaním aj tie.

Ide na to formou rôznych pokút, ktoré na baby vymýšľa. Ale samozrejme neudeľuje ich priamo. Kdeže. Ako som spomínal nie je hlúpa a má to premyslené. Nasadzuje na tieto finty vždy nejakú prevádzkarku alebo barmanku. A ak sa náhodou nejaká tanečnica dôrazne u Lyudmily ohradí, tak tá sa tvári, že o ničom nevie a že si to s dotyčnou akože vybaví. Pokutu však ešte – pokiaľ viem – nikomu nevrátila. Takže dievčatá od nej bežne odchádzajú s polovicou gáže a pod. Divím sa im, že o taký podnik ešte čo len zakopnú a chodia sa mi potom sťažovať namiesto toho, aby do tých končín už nikdy ani nestrčili nos.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.

Re: RED CORNER | Viedeň | Rakúsko #2

Ahoj. Dám Ti vo všetkom pravdu čo si napísal. Hlavne o šéfke Ludmile.. Je to velmi prefíkaná žena,aby som sa tu nevyjadrovala o nej horšie.. Zákazníci sú samí čečenci,turci a srbi od ktorých radšej ruky preč,lebo ked budeš drzá,tak po robote si počkaju na teba lebo odvoz a ubytovanie ona ti nezabezpečí.. takže baby ked budete toto čítať tak tam určite nechodte!!!!
Ešte k tomu že dáva tie pokuty za banálné veci,ešte aj z tringeltov čo som dostala počas tancovania..tak aj z toho chcela polovičku..a ked som sa ohlásila že aký systém to je.. že v živote som také nezažila,tak po 10ich minutách prišla za mnou,že tak ja nemusím odovzdávať provízie z toho..ale ostatné už áno..tak aký podraz voči ostatným babám??
  • tanečníčka

Re: RED CORNER | Viedeň | Rakúsko #3

Áno, to je taká jej ďalšia finta: sprosté, zlodejské pravidlo, ktoré platí pre hlúpe a bojazlivé dievčatá. Lebo pre tie, čo sa ozvú, už zrazu neplatí – ale nesmú to povedať ostatným! Teba neupozornila, že keď to vykecáš a ona zistí, že ostatné baby to vedia – tak to bude zasa platiť aj pre teba? ;-)
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: RED CORNER | Viedeň | Rakúsko #4

Nie,to už nepovedala.. Videla že na mňa by to aj tak neplatilo..dlho som tam ani nebola.. Neodporučujem ten podnik..pochodila som fakt vela rôznych štátov,ale tento bol najhorší podnik!!!
  • tanečníčka

Re: RED CORNER | Viedeň | Rakúsko #5

Ok. Mám poslednú otázku: poznáme sa? Mám tvoj mail – dostávaš odo mňa informácie o novinkách atď.? Dostala si napr. včera mail o rôznych nových ponukách na mojej stránke tancovanie.eu? Ak sa nechceš tu na fóre prezradiť, pošli mi mail na Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. ;-)

A ďakujem za príspevky. Ak budeš mať záujem o niečo z vecičiek z môjho bazáru, máš u na 5,- eur zľavu: tancovanie.eu/bazar-inzercia-predam-kupim-vymenim
  • andy
  • Admin
andy | admin

ZMENA MANAŽMENTU #6

Ešte raz doplním dôležitý dodatok z môjho úvodného príspevku: tento podnik práve zmenil manažment a prevádzkuje ho teraz niekto úplne iný. Nakoľko som si to overil osobne a navyše klub má celkom zaujímavé podmienky pre tanečnice, zaradil som ho znovu do mojej ponuky. Nasledovné príspevky teda NIE SÚ O KLUBE, ale o jeho bývalej prevádzkovateľke – podvodníčke Lyudmile, ktorá pokračuje v podnikaní vo Viedni prevádzkovaním ďalšieho klubu.
  • andy
  • Admin
andy | admin
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.35 seconds

Reklama na kaviaren.com