sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

Začínajúce tanečnice: Viedeň kontra iné destinácie
(1 prezerajúci) (1) hosť
Nerád by som, aby to vyzeralo, že si nejako kupujem vaše príspevky. Ale fakt je, že síce so mnou priamo (osobne, cez telefón či cez mail) diskutujete o vašich skúsenostiach s klubmi či s inými agentúrami a sprostredkovateľmi tancovania, fotenia, točenia atď. veselo, zatiaľ čo napísať niečo sem do fóra sa vám akosi nechce. Preto som nútený trocha vás motivovať :-)

Každá z vás, ktorá pridá nejaký ZMYSLUPLNÝ príspevok do niektorej z tém v tejto rubrike, získa odo mňa zľavu 5,- eur na tovar, ktorý si vyberie z vecí z môjho tzv. bazáru na tancovanie.eu/bazar-inzercia-predam-kupim-vymenim

Ak pridáš svoj príspevok ako neregistrovaná, treba mi samozrejme dať vedieť mailom, kto vlastne si. Zľavu potom dostaneš, až si prídeš ku mne niečo vyskúšať a aj si naozaj vyberieš.
  • strana
  • 1

TOPIC: Začínajúce tanečnice: Viedeň kontra iné destinácie

Začínajúce tanečnice: Viedeň kontra iné destinácie #1

Mám takú poznámku k tancovaniu vo Viedni všeobecne. Pôvodne som ju chcel šupnúť priamo na web tancovanie.eu, ale musel by som ju dávať do viacerých článkov – keďže robím spravidla s viacerými podnikmi v tomto meste. A musel by som to tam vždy znova a znova nahadzovať, pretože ponuka klubov vo Viedni sa pomerne často obmieňa...

Chcem v súvislosti s prácou tanečnice vo Viedni upozorniť na 2 veci.

Za prvé: tancovanie vo Viedni všeobecne je veľmi špecifické a dosť sa líši od tancovania hocikde inde na svete. A to po viacerých stránkach. Klientela vo Viedni (nakoniec rovnako ako aj národnosti majiteľov) je zložená takmer výlučne z Turkov, Albáncov, Chorvátov, Srbov, Macedóncov a pod. Len veľmi zriedka navštívi striptízový lokál v tomto meste Rakúšan či snáď nejaký cudzinec – turista. Aj zárobok sa tu pohybuje na spodných priečkach lukratívnosti, česť výnimkám. No a byty pre tanečnice vo Viedni – to je kapitola sama o sebe. Čo by sme v Bratislave označili za podúrovňový byt v tzv. pôvodnom stave, to sa vo Viedni považuje za luxus. Najmä v oblasti širokého centra mesta, kde sa prevažná väčšina klubov nachádza. Staré, historické domy a im adekvátna úroveň bytov s pikoškami ako napr. spoločné wc na chodbe či sprchovací kút v kuchyni atď.

Za druhé: Viedeň je na jednej strane ideálna destinácia na zaučenie sa do tancovania, na druhej strane by sa v niektorých prípadoch mohlo stať, že od tancovania odradí. Vysvetlím.

Prednosti tancovania vo Viedni sú:
- dobrá dostupnosť (cesta z Bratislavy trvá presne hodinu vlakom na stanicu vo Viedni, alebo niečo cez hodinu autom až priamo do ktoréhokoľvek klubu), cena spiatočného vlakového lístka je 10,- eur s tým, že platí mesiac. Navyše občas tam aj ja sám jazdím, spravidla v piatok či v sobotu večer – vtedy môžem 2 až 3 tanečnice pohodlne odviezť
- takmer vo všetkých podnikoch sú vítané aj začiatočníčky
- miesto je tu možné dostať doslova z minúty na minútu, stačí krátky overovací telefonát do klubu

Hlavne zápory tancovania vo Viedni sú:
- ako som už spomínal klientela, ktorá nie je na žiadnej extra úrovni a ani zvlášť lukratívna
- kluby sú tu malé, zafajčené a spravidla bez oficiálnej licencie, čím sa práca v nich stáva takou pololegálnou

Spravidla je Viedeň pre dievčatá dobrá škola na začiatok. Na druhej strane ale mnohé začínajúce tanečnice by si mohli o práci go-go, resp. skôr topless a strip tanečnice urobiť v tomto meste a v týchto kluboch pomerne nepriaznivú predstavu – a to by bola obrovská škoda. Práca topless tanečnice takmer všade inde na svete je o niečom úplne inom. Kluby sú krajšie, modernejšie a najmä sú to naozaj table či pole dance kluby a nie kaviarne a bary, kde sa AJ tancuje – ako je tomu vo Viedni. Klientela má iný postoj a prístup k tanečniciam a je solventnejšia. V podnikoch sa točí neporovnateľne viac peňazí a teda aj tanečnica má podstatnejšie vyššie šance odkrojiť si z tohto "koláča" výrazne väčší kus pre seba. Atď. atď.

Jednoducho na jednej strane do Viedne posielam začínajúce tanečnice rád, lebo je to fajn príležitosť zoznámiť sa s prácou topless tanečnice. Na druhej strane ale by som tam mnohé radšej neposlal vôbec a vyslal ich rovno napr. na Cyprus či do Mexika, aby sa vyhli tomu urobiť si o tomto džobe nejakú negatívnu predstavu, alebo dostať nejaké negatívne pocity. Lebo na rozdiel od Viedne, kde sa to stalo už pomerne mnohým – v takom Mexiku sa to ešte nestalo snáď ani jedinému úplne začínajúcemu dievčaťu...
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.22 seconds

Reklama na kaviaren.com