sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

CYPRUS: ako funguje tzv. párty systém + iné témy
(1 prezerajúci) (1) hosť
Nerád by som, aby to vyzeralo, že si nejako kupujem vaše príspevky. Ale fakt je, že síce so mnou priamo (osobne, cez telefón či cez mail) diskutujete o vašich skúsenostiach s klubmi či s inými agentúrami a sprostredkovateľmi tancovania, fotenia, točenia atď. veselo, zatiaľ čo napísať niečo sem do fóra sa vám akosi nechce. Preto som nútený trocha vás motivovať :-)

Každá z vás, ktorá pridá nejaký ZMYSLUPLNÝ príspevok do niektorej z tém v tejto rubrike, získa odo mňa zľavu 5,- eur na tovar, ktorý si vyberie z vecí z môjho tzv. bazáru na tancovanie.eu/bazar-inzercia-predam-kupim-vymenim

Ak pridáš svoj príspevok ako neregistrovaná, treba mi samozrejme dať vedieť mailom, kto vlastne si. Zľavu potom dostaneš, až si prídeš ku mne niečo vyskúšať a aj si naozaj vyberieš.
  • strana
  • 1

TOPIC: CYPRUS: ako funguje tzv. párty systém + iné témy

CYPRUS: ako funguje tzv. párty systém + iné témy #1

V podnikoch tohto majiteľa – teda tu na Cypre ako aj na Sylte – funguje systém, ktorý sme s mojou snúbenicou a spoločníčkou Nelou nazvali párty systém. Totiž klub za istých podmienok uvoľní tanečnicu a dovolí jej počas pracovnej doby odísť s klientom z podniku na nejakú párty. Pod tou párty sa samozrejme všade chápe niečo iné a každý klient si to môže ináč vysvetliť. K tomu viac v ďalšej časti.

Zákazník si za túto službu musí zaplatiť. Ale pozor! Neplatí tanečnici, ale podniku! Tanečnica dostáva svoju gážu a dostane ju v plnej výške aj napriek tomu, že buď časť, alebo aj celú pracovnú dobu vlastne nepracuje a nič podniku nezarába konzumáciou ani tancami. Preto musí zisk, ktorý takto klubu ujde, zaplatiť zákazník.

Ak chce tanečnica dostať za to, že pôjde s klientom kamkoľvek robiť čokoľvek, musí si za to od klienta niečo vypýtať. Čo presne bude potom s týmto zákazníkom robiť, kam s ním pôjde, ako budú tráviť spoločný čas – to je čiste len a len na dohode medzi nimi dvomi, nikoho iného do toho nič nie je. Klub jej môže maximálne garantovať, že toho klienta pozná a že je to dôveryhodný človek, ktorý povedzme zvykne takto brať tanečnice z klubu častejšie a nebýva s tým žiadny problém. Zvyšok už je na tanečnici...

Tu na Cypre sa pod párty spravidla (ale zasa nie vždy) myslí pobyt na hotelovej izbe, kde sa samozrejme nedá robiť takmer nič iné, len skončiť v posteli. Treba sa teda s klientom jasne dohodnúť o akú párty ide a dôkladne si rozmyslieť, či si ochotná ísť do toho a ak áno, tak za aké peniaze.

Nele – keď robila na Cypre go-go tanečnicu – sa stalo raz, že ju takto niekto pozval. Najprv ho dôrazne odmietla, ale keď si vysvetlili, že ide o človeka, ktorý je seriózny (dokonca niečo ako starosta menšej obce tam v okolí) a že má záujem naozaj len porozprávať sa s niekým po česky (študoval v Prahe ešte za socializmu) mimo klubu, dohodli sa. Ten pán teda zaplatil manažérke dohodnutú sumu a po párty dal aj niečo Nele. Sama si nepýtala nič, pretože jej stačila gáža od podniku. Nakoniec to neľutovala, lebo získala známeho, ktorý jej pomohol s viacerými vecami, keď to potrebovala – a dodnes je s ním v kontakte.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.29 seconds

Reklama na kaviaren.com