sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si
Neprehliadni súťaž na tomto linku, ako návštevníka sexprivátov či iných prostitútok by ťa mohla zaujímať: sexguide.sk/forum/12-profesionalky-z-por...-sua-sua-sua-sua-sua
  • strana
  • 1

TOPIC: Striptíz

Striptíz #1

Dobry den,

chcel by som poprosit o radu skusenejsich. Potrebovali by sme stripterku na chatu v Tatrach. Je to asi 30 km od Liptovskeho Mikulasa. Kedze v ponukach na profesionalky.sk v Mikulasi niesu ziadne ponuky akym sposobom by som to mohol riesit a ci je to vobec mozne kedze je to dost od ruky. Googlenie a hladanie mi neprinieslo ziadne konkretne vysledky. Bol by som rad, ak by to bolo profesionalne a na urovni ale nemam z hladanim stripterky vobec ziadnu skusenost a tak moja jedina moznost bude dat na doporucenie. Jednalo by sa len o striptiz.
Chcel by som pochvalit autora alebo autorov webu za peknu a prehladnu stranku. Skoda ze forum nieje aktivnejsie.
Dakujem za akukolvek pomoc.
  • robert
  • nováčik
Last Edit: by andy.

Re: Striptíz #2

Sám prevádzkujem aj ponuku striptízových vystúpení – www.topSTRIP.sk. Ale fungujem v BA a viezť tanečnicu do Tatier by samozrejme bolo nerentabilné. Cesta by stála viac ako vystúpenie samotné. Riešením by mohlo byť poslať striptérku vlakom, ale to by tiež stálo veľa peňazí za precestovaný čas. Takže jedine pokračovať v pátraní cez google, nevidím iné riešenie...
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha

Re: Striptíz #3

Dakujem za odpoved a pomoc. Ak budem nahodou potrebovat stripterku v BA obratim sa na Vas.
  • robert
  • nováčik

Re: Striptíz #4

Rado sa stalo a budem samozrejme rád, ak sa na mňa obrátiš. Pokojne mi tykaj - nepotrpím si na formality.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.31 seconds

Reklama na kaviaren.com