sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si
Neprehliadni súťaž na tomto linku, ako návštevníka sexprivátov či iných prostitútok by ťa mohla zaujímať: sexguide.sk/forum/12-profesionalky-z-por...-sua-sua-sua-sua-sua
  • strana
  • 1

TOPIC: MADONA | Bratislava

MADONA | Bratislava #1

chlapci, vim, ze mnohy se bude ptat, co to ma znamenat - jsou tam komentare, ktere toto thema take resi. presto si myslim ze na teto registrovane platforme se dovim obektivneji co bych rad vedel.

fascinuje me zena pod pseudinomem MADONA. ma hodne komentaru, ktere vsak se od sebe lisi zasadne.

rad bych i na teto platforme o ni dostal informace od tech kdo maji aktualni skusenost

dekuji
  • Anonymous
Last Edit: by andy.

Re: MADONA | Bratislava #2

Má to samozrejme rozumný dôvod rozbiehať diskusie o babách z profesionalky.sk aj tu. Toto fórum má v porovnaní s komentármi tam širšie možnosti a je tu viac priestoru na rôzne doplnkové veci.

No a k Madone, ktorá si hovorí aj Monika a mám pocit, že by to snáď mohlo byť aj jej skutočné meno (čo ale nie je dôležité): fyzickú skúsenosť s ňou nemám, takže k jej servisu sa vyjadrovať nebudem. Každopádne chalani ak hľadáte babu s dobrým servisom, so slušnou škálou služieb (alebo teda aspoň podľa detailov v jej profile) a ktorá má byť zároveň aj POMERNE INTELIGENTNÁ, SLUŠNÁ, PRÍJEMNÁ – jednoducho celkovo očividne NA ÚROVNI, tak je Madona dobrá voľba. Komunikoval som s touto slečnou mailom viac krát za účelom riešenia nejakých technických vecí, a je to zjavne ženská na úrovni. Žiadna blbá šlapka z nejakého zavšiveného privátu. Javí sa jednoznačne ako baba s prehľadom, ktorá vie čo od života očakáva.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha

Re: MADONA | Bratislava #3

Btw mám dojem, že je normálne seriózne zamestnaná a toto robí preto, že je to samozrejme ľahká cesta k peniazom, ale aj preto, že ju to baví. Viem, že v tejto brandži je už dosť dlho. Na jednej strane by sa to mohlo zdať ako určité mínus – na druhej strane ale sám som prevádzkoval priváty a môžem napísať jedno: teliatka, ktoré nevedia ani len šukať, dlho tento džob robiť nevydržia. Keď má kočka fungovať v sex brandži aspoň nejaký čas, musí ponúkať jedno alebo druhé z nasledovného:
- buď musí poskytovať taký servis, že je chlapovi úplne jedno, ak je aj totálne vypatlaná (lebo na rovinu a bez servítky: keď ma kurva vyfajčí bez gumy a dá mi zapichať do zadku a pod., tak neriešim to, že sa s ňou radšej vôbec netreba púšťať do reči, aby nevypúšťala z úst pičovinu za pičovinou)
- alebo to musí byť tak príjemná spoločnosť (milá, dobre naladená atď. - proste kočka, s ktorou je príjemné stráviť čas), že keď mi popri tom trebárs aj len roztiahne nohy a nechá ma odbaviť sa na nej, tak mi to nevadí. Lebo jednoducho bolo s ňou príjemne a nejakú strašnú nadržanosť som takmer aj zabudol.

Mám pravdu, alebo drístam? Môj dojem je, že Madona by mohla byť ten typ, v ktorom sa do dosť výraznej miery spájajú obe tieto charakteristiky. Neverím, že by návšteva u nej mohla byť negatívnym zážitkom...

Ale opakujem: píšem na podklade mailovej komunikácie a telefonátov – nie na podklade osobnej, fyzickej skúsenosti. Na to sú tu iní.
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: MADONA | Bratislava #4

no ja mam realnu skusenost. je to uz nejaky ten rok, ale to by nemalo vadit. v zasade suhlasim s andym vyssie. je to tak 3 roky naspat. monika bola vtedy len monika, ziadne madona. bol som u nej na byte, dohodli sme e-mailom dobru cenu za fajku bez frcky s odbavenim do pusy. myslim ze to aj prehltla, lebo mi ho potom este cmulala. kozy mala asi este svoje, ja som ju nevyzliekal. celkovo to bol velmi pozitivny zazitok, nemam je co vytknut. nesukal som s ou, takze sluzby nepotvrdim. ale bolo u nej fajn. aj ked musel som chvilu cakat, akurat nejako dlhsie telefonovala, ked som dorazil pod branu
  • testovac

Re: MADONA | Bratislava #5

Si to zabil andy....:D

Re: MADONA | Bratislava #6

Prečo? Nesúhlasíš snáď so mnou v niektorom z mojich tvrdení?? :-(

Príspevok, ktorý na tomto mieste pridal "petersteffel", som z technických príčin presunul sem: sexguide.sk/forum/17-eroticke--sexualne-...ieb-a-praktiky-qbezq
  • andy
  • Admin
andy | admin

Re: MADONA | Bratislava #7

Páni, ja mám osobnú skúsenosť s Monikou:)navštívil som ju len 2 krát, určite by to bolo aj častejšie, ale nie som z Blavy a služobky veľmi nepadajú v čase kedy je ona dostupná. Musím povedať že veľmi príjemná a komunikatívna žienka:) Čo sa služieb týka je na vysokej úrovni, zatiaľ najlepšia babenka čo som zažil:) Fajka excelentná, robí hlboký orál aj s prehltnutím:) (aj ked to prehltnutie nemusí byť aspoň u mňa ) Sexík super, análik božský:) naozaj žiadne výhrady. Podľa môjho názoru si sexík naozaj užíva...Je to veľmi návyková baba chlapi:)takže pozor!!!!
  • janzrokycan
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.29 seconds

Reklama na kaviaren.com