sexGUIDE.sk

nachádzate sa tu: Forum

Vitaj a píš, hosť
Prezývka Heslo Zapamätať si

SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ!
(1 prezerajúci) (1) hosť
Neprehliadni súťaž na tomto linku, ako návštevníka sexprivátov či iných prostitútok by ťa mohla zaujímať: sexguide.sk/forum/12-profesionalky-z-por...-sua-sua-sua-sua-sua
  • strana
  • 1

TOPIC: SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ!

SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! SÚŤAŽ! #1

Najprv cena: tú ešte vymýšľam... Ak má niekto nejaký zaujímavý nápad | tip na odmenu, ktorá by bola motivujúca - píšte!

A teraz čo pre jej získanie treba urobiť: stručne zhrnuté odfotiť si nejakú REÁLNU PROSTITÚTKU. Je jedno, či ti zapózuje a teda očividne o tom vie, že si ju fotíš – alebo si ju cvakneš napr. telefónom na tajňáša, napr. pri šukačke odzadu. Dôležité sú 2 veci.

Za prvé malo by byť fakt dosť zjavne viditeľné, že ide o originál prostitútku. Ideálne by bolo nafotiť celý taký menší seriál fotiek: ako vchádzaš do brány, kde je privát. Potom napr. niečo v sprche pri umývaní sa pred akciou, niečo pri fajčení (vtedy baby zvyknú byť sklonené tak, že by si nemusela všimnúť ako ju fotíš – ale treba si vypnúť zvuk cvaknutia!). Niečo pri doggy style alebo podobnej polohe.

Za druhé fotky nenahrávaj priamo do príspevku, ale pošli mi ich na Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. . Má to jednoduchý dôvod: aby som ako admin tohto fóra dosvedčil, že sú to pravé amatérske fotky, musím vidieť v detailoch záberov druh aparátu akým boli nafotené a presný dátum a čas. Môžu byť pokojne staršie. Ja z nich urobím galériu a pridám ju do tvojho príspevku v tomto topicu, ktorý napíš o tom čo, kde, kedy, ako atď. atď. Proste ako tie fotky vznikli a kto na nich vlastne je.
  • andy
  • Admin
  • Zdá sa, že som ten, čo to tu celé spáchal ;-)
andy | admin
moje slovo je tu slovom božím - haha
Last Edit: by andy.
  • strana
  • 1
Čas potrebný na otvorenie stránky: 0.27 seconds

Reklama na kaviaren.com